Slaaptips op de luchthaven: slapen op een luchthaven

0

Misschien ben je nu nieuwsgierig naar dit vreemde idee van slapen op luchthavens en stel je jezelf misschien een (of alle) van de volgende vragen: kan ik echt op een luchthaven slapen? Hoe doe ik het? Wat moet ik meenemen? Welke tips heb je met ons te delen op de luchthaven die nieuwkomers slapen? Nou, hier zijn een paar tips die we door de jaren heen hebben verzameld. We hopen dat deze je helpen aan de slag te gaan tijdens je slaapavonturen op de luchthaven.

Zorg altijd voor een back-upschema

Dit is de belangrijkste tip voor iedereen die vrijwillig op luchthavens slaapt. Sommige luchthavenfunctionarissen staan niet helemaal achter het idee van het slapen op de luchthaven. Hoewel u niet uit een grote meerderheid van de op deze site vermelde luchthavens wordt gezet, wordt u gevraagd waarom u daar bent, waarom u niet in een hotel bent zoals een normaal persoon en zij zullen om bewijs vragen dat u vliegt de volgende dag. Wees dus VOORBEREID om die vragen te beantwoorden en uw uitgaande vliegticket te presenteren! Ze lijken ons niet te waarderen als we de luchthaven gebruiken als onze persoonlijke hotels – ga je gang!?!? Onze luchthavengidsenu voorzien van informatie zoals de beschikbaarheid van luchthavenlounges, WiFi, transithotels, 24-uurs eetopties, douches en nog veel meer op meer dan 800 luchthavens over de hele wereld. En u kunt ook luchthavenrecensies lezen van reizigers zoals u. Bezoek Goedkoopparkerenschiphol.eu om goedkope hotels bij Schiphol te vinden als u naar die op zoek bent.

Wees voorbereid

Wanneer berichten over een aankomende sneeuwstorm, orkaan of uitbarstende IJslandse vulkaan een paar dagen voor uw reis in het nieuws zijn, heeft u echt geen excuus meer dan naar de luchthaven te gaan, voorbereid op een langer dan verwacht luchthavenverblijf. Hier zijn enkele aanbevolen items voor uw luchthaven-overlevingskit:

Een goedkoop opblaasbaar vlot • oogschaduw (of zonnebril) • oordopjes • mineraalwater en snacks • Entertainment: persoonlijk muziekapparaat, laptop, boeken, tijdschriften, reisdagboek • hoofdtelefoon • wekker • tissues / toiletpapier • desinfecterende doekjes of handdesinfecterend • Een deken en / of kussen van een luchtvaartmaatschappij (geleend – NIET GESTOLEN !!!) of een slaapzak.

Wees veilig

Of je nu alleen of met vrienden op de luchthaven slaapt, het is goed om te weten waar de beveiliging is. Weet waar hun kantoor is gevestigd en zoek naar videocamera’s op de plek waar u besluit te overnachten. Ze hebben waarschijnlijk al veel luchthavenslapers voor je gezien en ze zullen je naar een veilige plek leiden. Als je alleen reist, raden we je aan om in de buurt van andere reizigers te slapen. Zorg ervoor dat het echte reizigers zijn en geen daklozen – het is soms moeilijk te zeggen op bepaalde luchthavens. Hoewel er nooit meldingen zijn geweest van aanvallen op vliegers op luchthavens, zijn er wel een paar liefkozingen geweest, zijn creditcards gestolen en zijn een paar iPods en laptops verdwenen! Wees slim en veilig! Zie ook “Bescherm uw tassen” hieronder.

Bron: www.goedkoopparkerenschiphol.eu

Related Posts